Главная » Рации MIDLAND » MIDLAND G7
— LPD/PMR
— мощность 0.50 Вт
— количество каналов 77
— CTCSS
— VOX
— Ni-MH-аккумулятор
— вес 123 г
— 2 рации в комплекте
— артикул 948680


Video recensione della trasmittente Midland G7, ideale per softair!
Recensione completa a breve su www.sogsoftair.it
Seguiteci:
**SITO UFFICIALE
**FACEBOOK
**INSTAGRAM
COMMENTATE E CONDIVIDETE!
Statie radio PMR portabila Midland G7 XTR set cu 2bc
Produsul Statie radio PMR portabila Midland G7 XTR set cu 2bc reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa stea in legatura cu colegii lor, atat pentru profesionisti cat si pentru amatori (constructii, cladiri, hoteluri, targuri, spectacole, vanatoare, drumetii) sau cu utilizatori diferiti, sau pentru cei care vor sa vorbeasca cu prietenii sau cu familia. Are carcasa robusta, cu functii usor de folosit si un design placut, de unde tragem concluzia ca este usor de folosit in orice activitate. MIDLAND G7 XTR este extrem de practica si opereaza pe ambele benzi de frecvente PMR446 si LPD.
Statia radio PMR portabila MIDLAND G7 XTR combina ultima tehnologie in domeniul statiilor radio cu un cadru mecanic robust ce incorporeaza toate functiile la care te astepti sa le gasesti la cele mai noi si avansate statii din aceasta clasa si garanteaza trainicie si maxima eficienta. Ca noutati are si LCD cu display iluminat, alerta prin vibratii pentru utilizare in zone zgomotoase si functie de economisire a bateriei, ceea ce duce la un consum mai mic cu pana la 50%.
Ca si observatie pozitiva suplimentara va pot spune ca acest produs poate fi folosit si ca baby monitor, cu ajutorul functiei VOX, care activeaza emisia la detectia vocii/zgomotului.
UNBOXING:
• Inca de la prima privire produsul atrage atentia clientilor prin modul exemplar de ambalare si prezentare. Ambalajul este transparent permitand o studiere vizuala amanuntita a produsului din aproape toate unghiurile.
• Pe cutia produsului gasim detaliat ce contine, si principalele functii si caracteristici de care avem nevoie pentru a ne forma o parere despre produs fara a-l desface.
• In cutie gasim produsele foarte bine protejate, manualul in limba romana si engleza, certificatul de garantie, declaratia de conformitate si cutia cu accesorii:
- 1 suport talpa de incarcare pentru 2 statii ;
- 2 acumulatori;
- 1 alimentator de priza;
- 2 clips-uri de centura;
• Produsul are o forma ergonomica, culoare neagra cu ecranul si butoanele conturate de un chenar transparent, dand o senzatie de confort chiar si la tinerea lui in mana pe perioade mai lungi de timp.
• Pe partea frontala a statiei PMR Midland G7 XTR gasim 5 butoane functionale care ne ajuta sa setam o multitudine de functii dupa placul nostru. Langa antena in stanga, pozitionat deasupra se afla potentionetrul de volum si functie de Pornit/Oprit.
• Lateral gasim conexiunile de casti cu microfon,respectiv alimentare acoperita de un capac din cauciuc, iar pe partea din spate avem locasul pentru acumulatori/baterii si un clips pentru prins statia la centura, accesoriu foarte util dandu-i mobilitate maxima.
• Avantajul acestei statii e ca putem folosi si acumulatori clasici R6 sau chiar si baterii normale R6, dar atentie aici, bateriile nu pot fi reincarcate. Incercand reincarcarea bateriilor normale conectand alimentatorul la statie puteti deteriora iremediabil statia PMR si pierde garantia la acest produs.
Punerea in functiune:
• Ne asiguram ca acumulatorii au fost montati corect, si pornim statia de la butonul Pornit/Oprit/Volum pozitionat deasupra langa antena.. Ne alegem canalul dorit pe ambele statii ( clasic 8 canale in PMR sau 69 canale in LPD sau cu 38 de codari cu tonuri CTCSS), volumul dorit, si alte setari personalizate daca este cazul, si facem probe pe distante diferite.
• Testul produsului din filmarea video s-a facut intr-o hala cu schelet metalic, cu pereti despartitori tip sandwich care ecraneaza si blocheaz semnalele radio destul de tare. Distanta aproximativa intre cele 2 locatii este de 100 m
• Rezultatul este cel scontat, comunicarea se face foarte clar fara pic de bruiaj, statiie comportandu-se impecabil.
• Recomand firmelor de paza, si tuturor utilizatorilor folosirea acestor statii in tamdem cu castile cu tub acustic MA-31L de la Midland, accesorii care imbunatatesc confortul in utilizare, eliminand folosirea continua a mainilor din operarea produsului.
Concluzii:
Produsul Statie radio PMR portabila Midland G7 XTR set cu 2bc cunoscut generic si sub denumirea de statii Walkie Talkie, este produsul de varf pentru gama hobby de PMR. Pe langa aceasta vine cu o multitudine de functii care o claseaza in gama profesionala de statii PMR.
Tinta acestui produs sunt persoanele dependente de comunicare de pe santiere, la dirijare drumuri, in excursii, in vacante, in depozite, hale, motociclisti, biciclisti, firme de paza etc.
Raportul calitate / pret / performante este unul foarte bun evidentiind aici numarul mare de canale, portabilitatea si distanta mare de lucru de peste 12 KM in camp deschis.
Statie radio Midland G7, Midland AE38 cu laringofon, comunicare moto, Statie radio G7, statie PMR cu laringofon
Comunicare moto, Midland G7 XT, statie cu Bluetooth, Adaptor cu bluetooth, Casca cu laringofon, accesorii motociclete, accesorii ATV, Midland walkie talki
Comparatie Midland G7 Mimetic modificat cu G7 XT
Просмотров: 24010
Ключевые слова:
Оценка MIDLAND G7 на RACIYA.com: 5 из 5 на основе 37 оценок.

 • На что обратить внимание при покупке MIDLAND G7 для новичка?
 • Положительные и негативные отзывы о рациях MIDLAND.
 • Комплектация LPD/PMR радиостанции MIDLAND G7, что еще идет в комплекте?
 • В инструкции написано 'количество каналов 77', достаточно ли для повседневной эксплуатации? Когда необходимо больше?
 • Мощность 0.50 Вт, какой радиус действия такой рации?
 • Что означает LPD/PMR в описании?
 • Непонятные аббревиатуры CTCSS, VOX, как расшифровываются?
 • Отличный чехол для G7


 • Инструкция по эксплуатации MIDLAND G7
  Настройка радиостанции MIDLAND G7
  Диапазон рабочих частот MIDLAND G7


  MIDLAND G10
  MIDLAND G14
  MIDLAND G3
  MIDLAND G40XT
  MIDLAND G5
  MIDLAND G50XT
  MIDLAND G7 XTR (1 шт)
  MIDLAND G7 XTR (2 шт)
  MIDLAND G8
  MIDLAND G8E-ВТ
  MIDLAND G9
  MIDLAND G9 military
  MIDLAND GXT-1000
  MIDLAND GXT-1050
  MIDLAND GXT-650
  MIDLAND GXT-900
  MIDLAND LXT-325


  Roger
  KP-15

  АРГУТ
  А-23

  MIDLAND
  LXT-325

  ICOM
  IC-F21S

 • midland g7 pmr446 lpd transceiver
 • как настроитьрацию мидландg7XT

 • MIDLAND GXT-650
  MIDLAND G9
  KENWOOD TK-3170M3 (E3)
  Motorola P145
  KENWOOD TK-3170M3 (E3)